Loopwagen

Ben je op zoek naar een leuke loopwagen voor je baby? Uit ons handige online overzicht kan je makkelijk en snel de leukste loopwagens kopen.

Wanneer je baby zijn eerste pasjes zet, maar het zelfstandig lopen nog niet helemaal lukt is een loopwagen de ideale oplossing. Baby’s houden zich staande aan de loopwagen terwijl ze deze voort duwen. Het grootste voordeel van een loopwagen is dat het niet alleen praktisch speelgoed is, een loopwagen geeft ook nog eens uren speelplezier.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Childwood loopwagen mint

  Childwood loopwagen mint

  Kinderen leren met deze mint loopwagen van Childwood moeiteloos hun eerste stapjes zetten. Merk: Childwood Deze prachtige loopwagen in mooi mint van Childwood is het ideale loopwagentje voor jouw baby zijn eerste stapjes. Met deze leuke wandelwagen wordt jouw kind lekker mobiel in huis. O..
  Kinderen leren met deze mint loo...
  €59,95 incl btw
 • Childwood loopwagen roze

  Childwood loopwagen roze

  Kinderen leren met deze roze loopwagen van Childwood moeiteloos hun eerste stapjes zetten. Merk: Childwood Deze prachtige loopwagen in mooi roze van Childwood is het ideale loopwagentje voor jouw baby zijn eerste stapjes. Met deze leuke wandelwagen wordt jouw kind lekker mobiel in huis. O..
  Kinderen leren met deze roze loo...
  €59,95 incl btw
 • Childwood loopwagen wit

  Childwood loopwagen wit

  Kinderen leren met deze witte loopwagen van Childwood moeiteloos hun eerste stapjes zetten. Merk: Childwood Deze prachtige loopwagen in mooi zacht wit van Childwood is het ideale loopwagentje voor jouw baby zijn eerste stapjes. Met deze leuke wandelwagen wordt jouw kind lekker mobiel in h..
  Kinderen leren met deze witte lo...
  €59,95 incl btw
 • Houten blokken - alfabet roze - Ooh Noo

  Houten blokken - alfabet roze - Ooh Noo

  Ooh Noo - houten blokken - alfabet roze Merk: Ooh Noo Met de mooie roze houten blokken van Ooh Noo vorm je zo het alfabet. De set bestaat uit 10 blokken met alle letters van het alfabet en de nummers van 0 t.e.m. 9, mooi verpakt in een linnen tasje. De blokken zijn gemaakt uit massie..
  Ooh Noo - houten blokken - alfab...
  €55,95 incl btw
 • Houten blokken - alfabet wit - Ooh Noo

  Houten blokken - alfabet wit - Ooh Noo

  Ooh Noo - houten blokken - alfabet wit Merk: Ooh Noo Met de mooie houten blokken van Ooh Noo vorm je zo het alfabet. De set bestaat uit 10 blokken met alle letters van het alfabet en de nummers van 0 t.e.m. 9, mooi verpakt in een linnen tasje. De blokken zijn gemaakt uit massief hout, 5.5..
  Ooh Noo - houten blokken - alfab...
  €55,95 incl btw
 • Houten blokken - alfabet zwart - Ooh Noo

  Houten blokken - alfabet zwart - Ooh Noo

  Ooh Noo - houten blokken - alfabet zwart Merk: Ooh Noo Vorm met de prachtige houten blokken van Ooh Noo het alfabet. De set bestaat uit 10 blokken met alle letters van het alfabet en de nummers van 0 t.e.m. 9, mooi verpakt in een linnen tasje. De blokken zijn gemaakt uit massief hout, 5.5..
  Ooh Noo - houten blokken - alfab...
  €55,95 incl btw
 • Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone Flip wit

  Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone Flip wit

  Wishbone Flip wit - Houten loopfiets en schommelpaard Merk: Wishbone Bike Loopfiets, schommel, wandel of duw fietsje! De super leuke functionele Wishbone Flip is 2 speeltjes in 1! Het is een tijdloos speelvoertuig en houten loopfietsje dat zowel binnen als buiten kan gebrui..
  Wishbone Flip wit - Ho...
  €149,00 incl btw
 • Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone mini-Flip

  Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone mini-Flip

  Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone mini-Flip Merk: Wishbone Bike Loopfiets, schommel, wandel of duw fietsje! De super leuke functionele Wishbone Mini-Flip is 2 speeltjes in 1! Het is een tijdloos speelvoertuig en houten loopfietsje dat zowel binnen als buiten kan gebruikt w..
  Houten loopfiets of schommelpaar...
  €99,95 incl btw
 • Houten speelgoed online - loopfiets

  Houten loopfiets Scoot Around

  Houten Loopfiets Scoot Around Merk: Hape Loopfiets Scoot Around van Hape is een stevige houten loopfiets voor de kleintjes. Dankzij zijn 4 wielen is deze vierwieler lekker stabiel en perfect geschikt als eerste fiets. Met vier wielen en twee voeten komen kleintjes dan ook heel ver. Loopfi..
  Houten Loopfiets Scoot Around ...
  €79,00 incl btw
 • Janod - DIY gereedschap loopwagen Redmaster +1jr

  Janod - DIY gereedschap loopwagen Redmaster +1jr

  DIY gereedschap loopwagen Redmaster - Janod +1jr Merk: Janod Met de Janod DIY gereedschap loopwagen Redmaster zijn alle klusjes in huis snel geklaard. Deze gereedschapswagen is voorzien van 24 accessoires, ideaal voor kleine klussers om te schroeven, timmeren en repareren. Klaar met kluss..
  DIY gereedschap loopwagen Redmas...
  €54,90 incl btw
 • Little Dutch - loopwagen - blokkendoos - blokkenkar - Adventure blue

  Little Dutch - loopwagen - blokkendoos - blokkenkar - Adventure blue

  Loopwagen - blokkendoos - blokkenkar - Adventure blue - Little Dutch Merk: Little Dutch Deze leuke Little Dutch loopwagen in stoer Adventure blue design is ideaal voor jouw baby bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast is dit loopwagentje ook een mooie blokkendoos gevuld met 7..
  Loopwagen - blokkendoos - blokke...
  €44,95 incl btw
 • Little Dutch - loopwagen - blokkendoos - blokkenkar - Adventure pink

  Little Dutch - loopwagen - blokkendoos - blokkenkar - Adventure pink

  Loopwagen - blokkendoos - blokkenkar - Adventure pink - Little Dutch Merk: Little Dutch Deze mooie Little Dutch loopwagen in prachtig Adventure pink design is ideaal voor jouw baby bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast is dit loopwagentje ook een mooie blokkendoos gevuld me..
  Loopwagen - blokkendoos - blokke...
  €44,95 incl btw
 • promo
  Little Dutch - loopwagen - blokkendoos - Pink Blossom

  Little Dutch - loopwagen - blokkendoos - Pink Blossom

  Loopwagen - blokkendoos - Pink Blossom - Little Dutch Merk: Little Dutch Deze Little Dutch loopwagen in prachtig Pink Blossom design is ideaal voor jouw baby bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast is dit loopwagentje ook een mooie blokkendoos gevuld met 72 verschillende leuke blo..
  Loopwagen - blokkendoos - Pink B...
  €44,95€35,95 incl btw
 • Ooh Noo - poppenwagen

  Ooh Noo - poppenwagen

  Poppenwagen - Ooh Noo Merk: Ooh Noo Deze prachtige Ooh Noo poppenwagen in Scandinavische stijl mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer. De poppenwagen is helemaal gemaakt uit hout, met rubberen bandjes om de wielen die geen strepen maken. Met deze poppenwagen vervoer je al jouw poppen,..
  Poppenwagen - Ooh Noo Merk:&n...
  €104,95 incl btw
 • Opbergbox - speelgoedkist - Blackboard - Ooh Noo

  Opbergbox - speelgoedkist - Blackboard - Ooh Noo

  Ooh Noo - opbergbox - speelgoedkist - Blackboard Merk: Ooh Noo Deze prachtige Blackboard opbergbox van Ooh Noo is een praktische speelgoedkist op wielen in Scandinavische stijl. De opbergbox is helemaal gemaakt uit hout, met rubberen bandjes om de wielen die geen strepen maken en een..
  Ooh Noo - opbergbox - speelgoedk...
  €115,00 incl btw
 • Opbergbox - speelgoedkist - Ooh Noo

  Opbergbox - speelgoedkist - Ooh Noo

  Ooh Noo - opbergbox - speelgoedkist Merk: Ooh Noo Deze prachtige opbergbox van Ooh Noo is een praktische speelgoedkist op wielen in Scandinavische stijl. De opbergbox is helemaal gemaakt uit hout, met rubberen bandjes om de wielen die geen strepen maken en een touw om de speelgoedkist voo..
  Ooh Noo - opbergbox - speelgoedk...
  €104,95 incl btw
 • Plan Toys - loopwagen - Van Walker - blauw +10M

  Plan Toys - loopwagen - Van Walker - blauw +10M

  Loopwagen - Van Walker - blauw - Plan Toys +10M Merk: Plan Toys Deze blauwe Plan Toys loopwagen Van Walker in de vorm van een bus, is ideaal voor jouw baby bij het zetten van de eerste stapjes. De loopwagen is heel praktisch en veilig voor je kindje. Zo is de greep van deze loopwagen in hoogte..
  Loopwagen - Van Walker - blauw -...
  €59,95 incl btw
 • Plan Toys - loopwagen - Van Walker - geel +10M

  Plan Toys - loopwagen - Van Walker - geel +10M

  Loopwagen - Van Walker - geel - Plan Toys +10M Merk: Plan Toys Deze gele Plan Toys loopwagen Van Walker in de vorm van een bus, is ideaal voor jouw baby bij het zetten van de eerste stapjes. De loopwagen is heel praktisch en veilig voor je kindje. Zo is de greep van deze loopwagen in hoogte ve..
  Loopwagen - Van Walker - geel - ...
  €59,95 incl btw
 • Plan Toys - loopwagen - Van Walker - roze +10M

  Plan Toys - loopwagen - Van Walker - roze +10M

  Loopwagen - Van Walker - roze - Plan Toys +10M Merk: Plan Toys Deze roze Plan Toys loopwagen Van Walker in de vorm van een bus, is ideaal voor jouw baby bij het zetten van de eerste stapjes. De loopwagen is heel praktisch en veilig voor je kindje. Zo is de greep van deze loopwagen in hoogte ve..
  Loopwagen - Van Walker - roze - ...
  €59,95 incl btw
 • Poppenwagen met bedset wit - Kid's Concept

  Poppenwagen met bedset wit - Kid's Concept

  Kid's Concept - Poppenwagen met bedset wit Merk: Kid's Concept Met deze prachtige poppenwagen van Kid's Concept gaan kleine poppenmoeders graag op stap. De poppenwagen is gemaakt uit hout en prachtig afgewerkt met oog voor detail. Zo zijn de wielen van deze poppenwagen voorzie..
  Kid's Concept - Poppenwagen ...
  €89,95 incl btw
 • Wishbone wagon 3 in 1 bolderwagen

  Wishbone wagon 3 in 1 bolderwagen

  Wishbone Wagon 3 in 1 bolderwagen Merk: Wishbone Bike Wishbone Wagon 3 in 1 bolderwagen is veel meer dan zomaar een bolderkar! Deze klassieke  bolderwagen tover je in 1 2 3 om in een hippe zeepkist of leuke loopwagen!  Dit coole trekwagentje bezorgt kinderen urenlang speelplezier, ze..
  Wishbone Wagon 3 in 1 bolderwage...
  €299,90 incl btw
 • Wheely Bug loopwagen - koe

  Wheely Bug loopwagen - koe

  Wheely Bug loopwagen - koe Wheely bug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met zijn 4 zwenkwieltjes kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makkelijk..
  Wheely Bug loopwagen - koe Wh...
  €69,00 incl btw
 • Wheely Bug loopwagen - lieveheersbeestje

  Wheely Bug loopwagen - lieveheersbeestje

  Wheely Bug loopwagen - lieveheersbeestje Wheely bug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met deze loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je m..
  Wheely Bug loopwagen - lieveheer...
  Vanaf €69,00 incl btw
 • Wheely Bug loopwagen - muis

  Wheely Bug loopwagen - muis

  Wheely Bug loopwagen - muis Wheelybug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met deze loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makkelijk kan s..
  Wheely Bug loopwagen - muis W...
  €69,00 incl btw

De juiste loopwagen voor je baby

In het online aanbod van Little Thingz vind je uitsluitend loopwagens van topkwaliteit. Je kan er een loopwagen kopen van welbekende merken als Childwood, Whisbone of Wheely Bug. Elk merk brengt zijn eigen interpretatie van de loopwagen op de markt. Een loopwagen van Childwood wordt gekenmerkt door een retro design, terwijl de loopwagens van Wheely Bug in de vorm van kleurrijke diertjes komen. Een loopwagen van Wishbone heeft een eerder abstract uiterlijk en kan eveneens dienst doen als schommelpaard. 

Loopwagen aan een scherpe prijs

In het uitgebreide aanbod van Little Thingz ga je zonder probleem de perfecte loopwagen voor je baby kunnen kopen. Als kers op de taart bent u bij Little Thingz steeds verzekerd van de scherpste prijzen voor loopwagens.