Schommelpaard

Een prachtig schommelpaard kopen doe je online bij Little Thingz. In ons ruime aanbod vind je steeds het geschikte schommelpaard voor jouw baby.

Een houten schommelpaard is fantastisch retro speelgoed voor jonge kinderen. Dankzij een schommelpaard oefent jouw baby zijn stabiliteit en evenwicht. Schommelpaarden komen in alle kleuren en vormen. Zo heb je een leuk retro schommelpaard, plezierige schommels in leuke vormen zoals een scooter en natuurlijk niet te vergeten het klassieke houten schommelpaard. Zowel jongens als meisjes beleven uren plezier met hun schommelpaard, het is dan ook een echte aanrader om te kopen. Een houten schommelpaard is dan ook de ideale aanvulling voor iedere kinderkamer en speelkamer. Ontdek onze ruime collectie schommelpaarden die je online kan kopen in de handige webshop van little Thingz.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Schommelpaard Kid's Concept Rocking Mammoet

  Schommelpaard Kid's Concept Rocking Mammoet

  Rocking Mammoet Kid's Concept schommpelpaard Merk: Kid's Concept Een super leuk schommelpaard van het Zweedse Kid's Concept deze Rocking Mammoet. Kinderen spelen en schommelen met veel plezier op dit hobbelpaard. Deze rocking mammoet is dan ook de ideale aanvulling in iedere k..
  Rocking Mammoet Kid's Concep...
  €149,95 incl btw
 • Childwood - schommel auto - rocking my first car - grijs

  Childwood - schommel auto - rocking my first car - grijs

  Schommel auto - rocking my first car - grijs - Childwood Merk: Childwood Deze knappe grijze Childwood schommel auto is super leuk en lekker stoer! Rocking my first car, ...kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten schommel auto. Deze schommel auto is dan ook de..
  Schommel auto - rocking my first...
  €57,95 incl btw
 • Childwood - schommel auto - rocking my first car - rood

  Childwood - schommel auto - rocking my first car - rood

  Schommel auto - rocking my first car - rood - Childwood Merk: Childwood Deze stoere rode Childwood schommel auto is een echte musthave voor jouw kleine racepiloot! Rocking my first car, ...kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten schommel auto. Deze schommel a..
  Schommel auto - rocking my first...
  €57,95 incl btw
 • Childwood - schommel olifant - grijs

  Childwood - schommel olifant - grijs

  Schommel olifant - grijs - Childwood Merk: Childwood Deze Childwood schommel olifant met grote oren en lange snuit is de perfecte aanvulling in de kinderkamer en de speelkamer. Het schommelpaard is voorzien van een rugsteun met beugel om te vermijden dat kinderen van het schommelpaard val..
  Schommel olifant - grijs - Child...
  €64,50 incl btw
 • Childwood schommel scooter Vespa Italy

  Childwood schommel scooter Vespa Italy

  Super cool, deze Italy Vespa scooter is een te gekke schommel voor kinderen van Childwood. Merk: Childwood Super stoer deze Italy Childwood schommel scooter Vespa. Kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten scooter. Deze schommel scooter is dan ook de ideale aan..
  Super cool, deze Italy Vespa sco...
  €59,95 incl btw
 • Childwood schommel scooter Vespa mint-cream

  Childwood schommel scooter Vespa mint - cream

  Super cool, deze mint-cream Vespa scooter is een te gekke schommel voor kinderen van Childwood. Merk: Childwood Super stoer deze mint-cream Childwood schommel scooter Vespa. Kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten scooter. Deze schommel scooter is dan ook de ..
  Super cool, deze mint-cream Vesp...
  €59,95 incl btw
 • Childwood schommel scooter Vespa mint blauw

  Childwood schommel scooter Vespa mint blauw

  Super cool, deze mint blauwe Vespa scooter is een te gekke schommel voor kinderen van Childwood. Merk: Childwood Super leuk en stoer deze mint blauwe Childwood schommel scooter Vespa. Kinderen kunnen lekker spelen, schommelen en cruisen op deze houten scooter. Deze schommel scooter is dan..
  Super cool, deze mint blauwe Ves...
  €59,95 incl btw
 • Childwood schommel scooter Vespa roze

  Childwood schommel scooter Vespa roze

  Super cool, deze roze Vespa scooter is een te gekke schommel voor kinderen van Childwood. Merk: Childwood Super stoer deze roze Childwood schommel scooter Vespa. Kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten scooter. Deze schommel scooter is dan ook de ideale aanvu..
  Super cool, deze roze Vespa scoo...
  €59,95 incl btw
 • Childwood schommelpaard wit

  Childwood schommelpaard wit

  Een prachtig wit schommelpaard van Childwood voor super veel speelplezier! Merk: Childwood Dit wondermooie witte schommelpaard van Childwood is de perfecte aanvulling in de kinderkamer en de speelkamer. Het schommelpaard is voorzien van een rugsteun met beugel om te vermijden dat kinderen..
  Een prachtig wit schommelpaard v...
  €51,95 incl btw
 • Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone Flip wit

  Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone Flip wit

  Wishbone Flip wit - Houten loopfiets en schommelpaard Merk: Wishbone Bike Loopfiets, schommel, wandel of duw fietsje! De super leuke functionele Wishbone Flip is 2 speeltjes in 1! Het is een tijdloos speelvoertuig en houten loopfietsje dat zowel binnen als buiten kan gebrui..
  Wishbone Flip wit - Ho...
  €139,95 incl btw
 • Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone mini-Flip

  Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone mini-Flip

  Houten loopfiets of schommelpaard - Wishbone mini-Flip Merk: Wishbone Bike Loopfiets, schommel, wandel of duw fietsje! De super leuke functionele Wishbone Mini-Flip is 2 speeltjes in 1! Het is een tijdloos speelvoertuig en houten loopfietsje dat zowel binnen als buiten kan gebruikt w..
  Houten loopfiets of schommelpaar...
  €99,95 incl btw
 • Kids Concept - schommel Vespa - Rocking Scooter - grijs +18M

  Kids Concept - schommel Vespa - Rocking Scooter - grijs +18M

  Schommel Vespa - Rocking Scooter - grijs - Kids Concept +18M Merk: Kid's Concept Mooie grijze Kids Concept schommel Vespa, Rocking Scooter. Kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten scooter. Deze schommel scooter is dan ook de ideale aanvulling in..
  Schommel Vespa - Rocking Scooter...
  €86,50 incl btw
 • Kids Concept - schommel Vespa - Rocking Scooter - roze +18M

  Kids Concept - schommel Vespa - Rocking Scooter - roze +18M

  Schommel Vespa - Rocking Scooter - roze - Kids Concept +18M Merk: Kid's Concept Prachtig roze Kids Concept schommel Vespa, Rocking Scooter. Kinderen kunnen nu lekker spelen, schommelen en cruisen op hun houten scooter. Deze schommel scooter is dan ook de ideale aanvulling in iede..
  Schommel Vespa - Rocking Scooter...
  €86,50 incl btw
 • Schommel zwart - Done by Deer

  Schommel zwart - Done by Deer

  Done by deer - schommel zwart Merk: Done by Deer Met deze prachtige nostalgische schommel van het Scandinavische Done by Deer beleeft jouw kindje uren plezier. Schommelen was nog nooit zo leuk! Deze mooie houten schommel is geschikt om gezellig in huis te schommelen. De houten schommel past da..
  Done by deer - schommel zwart ...
  €59,95 incl btw
 • Schommelpaard Rocking vos - Kids Concept +1jr

  Schommelpaard Rocking vos - Kids Concept +1jr

  Kids Concept - schommelpaard Rocking vos +1jr Merk: Kid's Concept Op dit leuke schommelpaard Rocking vos van het Zweedse Kids Concept spelen en schommelen kinderen met veel plezier. Dit prachtige schommelpaard rocking vos, is dan ook de ideale aanvulling in iedere kinderkamer en ..
  Kids Concept - schommelpaard Roc...
  €142,00 incl btw
 • Schommel neushoorn - Done by Deer Rocking Rhino

  Schommel neushoorn - Done by Deer Rocking Rhino

  Rocking Rhino van Done by Deer is een super leuke neushoorn schommel. Merk: Done by Deer Een super stoere schommel deze neushoorn van Done by Deer. Rocking Rhino is een fantastisch schommelpaard waar kinderen uren op kunnen spelen en schommelen. Deze schommel is dan ook de ideale aan..
  Rocking Rhino van Done by Deer i...
  €199,00 incl btw