Schoolgerief

Schoolgerief kopen doe je online, bij Little Thingz. Bekijk ons ruime online aanbod schoolgerief voor kinderen.

Op zoek naar het hipste schoolgerief? Dan ben je bij Little Thingz aan het juiste adres! In onze handige en overzichtelijk webshop kan je heel snel en eenvoudig het hipste schoolgerief online kopen. Zoek je een hippe (lederen) boekentas met bijhorende pennenzak, een leuke kinderrugzak, een praktische lunchbox, een degelijke drinkfles, kleurpotloden en stiften; schoolgerief kopen doe je super eenvoudig bij Little Thingz. Ontdek nu ons ruime assortiment aan leuk en hip schoolgerief.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • promo
  Bakker Made with Love pennenzak Camouflage

  Bakker Made with Love pennenzak Camouflage

  Pennenzak Camouflage - Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Deze stoere Bakker Made with Love pennenzak Camouflage is afgewerkt met knappe lederen details en een voering in fluo geel. Het is een groot en handig etui, ideaal voor het opbergen van al je penn..
  Pennenzak Camouflage - Bakker Ma...
  €16,00€11,20 incl btw
 • Brooddoos - lunchbox - Mr Panda - Suzy Ultman - zwart - Petit Monkey

  Brooddoos - lunchbox - Mr Panda - Suzy Ultman - zwart - Petit Monkey

  Petit Monkey - Suzy Ultman - Mr Panda - lunchbox - brooddoos - zwart Merk: Petit Monkey Deze coole brooddoos is de perfecte lunchbox voor jongens en meisje en zelfs leuk om mee te nemen naar je werk. Mr Panda zijn knappe snoet prijkt op het deksel van deze lunchbox geïllust..
  Petit Monkey - Suzy Ultman - Mr ...
  €6,95 incl btw
 • Djeco - papierwaren - briefpapier Misa

  Djeco - papierwaren - briefpapier Misa

  Papierwaren - briefpapier Misa - Djeco Merk: Djeco Met dit Djeco briefpapier Misa wordt brieven schrijven een groot plezier! Deze kinderschijfset bestaat uit 24 vellen briefpapier en 12 enveloppen, verpakt in een stevige bewaarmap. Prachtig versierde papierwaren met sierlijke bloemen en v..
  Papierwaren - briefpapier Misa -...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - pennenzak - etui - Elodie

  Djeco - pennenzak - etui - Elodie

  Pennenzak - etui - Elodie - Djeco Merk: Djeco Djeco pennenzak Elodie is een handig etui ideaal voor het opbergen van al je kleine schoolspullen. De pennenzak is prachtig geïllustreerd, gemaakt van katoen met een grijze voering en een praktische ritssluiting. Bewaar je potloden, penne..
  Pennenzak - etui - Elodie - Djec...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - pennenzak - etui - Lucille

  Djeco - pennenzak - etui - Lucille

  Pennenzak - etui - Lucille - Djeco Merk: Djeco Djeco pennenzak Lucille is een handig etui ideaal voor het opbergen van al je kleine schoolspullen. De pennenzak is prachtig geïllustreerd, gemaakt van katoen met een grijze voering en een praktische ritssluiting. Bewaar je potloden, pen..
  Pennenzak - etui - Lucille - Dje...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Aiko - A5

  Djeco - schrift - notebook Aiko - A5

  Schrift - notebook Aiko - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift Aiko in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige Aiko Fukawa illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien van een k..
  Schrift - notebook Aiko - A...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Chichi - A5

  Djeco - schrift - notebook Chichi - A5

  Schrift - notebook Chichi - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift Chichi in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige Chichi Huang illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien van een k..
  Schrift - notebook Chichi -...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Elodie - A5

  Djeco - schrift - notebook Elodie - A5

  Schrift - notebook Elodie - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift Elodie in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige Elodie Nouhen illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien van..
  Schrift - notebook Elodie -...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Lucille - A5

  Djeco - schrift - notebook Lucille - A5

  Schrift - notebook Lucille - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift Lucille in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige Lucille Michielli illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien va..
  Schrift - notebook Lucille ...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Martyna - A5

  Djeco - schrift - notebook Martyna - A5

  Schrift - notebook Martyna - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige Martyna Zoltaszek illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien van een kleine ..
  Schrift - notebook Martyna - A5 ...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Misa - A5

  Djeco - schrift - notebook Misa - A5

  Schrift - notebook Misa - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift Misa in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien van een kleine illust..
  Schrift - notebook Misa - A...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - schrift - notebook Tinou - A5

  Djeco - schrift - notebook Tinou - A5

  Schrift - notebook Tinou - A5 - Djeco Merk: Djeco Prachtig Djeco schrift Tinou in leuk A5 formaat. Deze notebook met prachtige Tinou Le Sénoville illustraties op de voor- en achterzijde is een gelinieerd notitieboekje met 48 pagina's. Elke pagina van dit schrift is voorzien van..
  Schrift - notebook Tinou - A5 - ...
  €2,95 incl btw
 • Djeco - Washi tape - Masking tape Aiko - plakband - 2.5cm x 10m

  Djeco - Washi tape - Masking tape Aiko - plakband - 2.5cm x 10m

  Washi tape - Masking tape Aiko - plakband - 2.5cm x 10m - Djeco Merk: Djeco Prachtige Djeco Washi tape Aiko. Deze masking tape met prachtige Aiko Fukawa illustraties is ideaal voor het maken van de mooiste pakjes en om kaartjes of werkjes op te hangen. De washi tape is makkelijk beschrijf..
  Washi tape - Masking tape Aiko -...
  €4,95 incl btw
 • Djeco - Washi tape - Masking tape Elodie - plakband - 1.5cm x 10m

  Djeco - Washi tape - Masking tape Elodie - plakband - 1.5cm x 10m

  Washi tape - Masking tape Elodie - plakband - 1.5cm x 10m - Djeco Merk: Djeco Djeco Washi tape Elodie is een leuke masking tape met mooie illustraties is ideaal voor het maken van de mooiste pakjes en om kaartjes of werkjes op te hangen. De washi tape is makkelijk beschrijfbaar en verwijd..
  Washi tape - Masking tape Elodie...
  €3,50 incl btw
 • Djeco - Washi tape - Masking tape Lucille - plakband - 1.5cm x 10m

  Djeco - Washi tape - Masking tape Lucille - plakband - 1.5cm x 10m

  Washi tape - Masking tape Lucille - plakband - 1.5cm x 10m - Djeco Merk: Djeco Prachtig geïlleustreerde Djeco Washi tape Lucille. Deze masking tape met mooie illustraties is ideaal voor het maken van de mooiste pakjes en om kaartjes of werkjes op te hangen. De washi tape is makkelijk besc..
  Washi tape - Masking tape Lucill...
  €3,50 incl btw
 • Djeco - Washi tape - Masking tape Rosie - plakband - 1.5cm x 10m

  Djeco - Washi tape - Masking tape Rosie - plakband - 1.5cm x 10m

  Washi tape - Masking tape Rosie - plakband - 1.5cm x 10m - Djeco Merk: Djeco Djeco Washi tape Rosie is een leuke masking tape met mooie illustraties is ideaal voor het maken van de mooiste pakjes en om kaartjes of werkjes op te hangen. De washi tape is makkelijk beschrijfbaar en..
  Washi tape - Masking tape R...
  €3,50 incl btw
 • aquarel kleurpotloden

  Djeco 24 aquarel kleurpotloden

  Djeco 24 aquarel kleurpotloden Merk: Djeco Met Djeco 24 aquarel potloden maak je de prachtigste tekeningen. Creëer heel eenvoudig de meest fantastische aquareleffecten met een penseel en een beetje water. De doos bevat 24 verschillende levendige kleuren, de potloden zijn 18cm lang. Er is ..
  Djeco 24 aquarel kleurpotloden ...
  €14,40 incl btw
 • promo
  Eef Lillemor - pennenzak - etui - circus koala

  Eef Lillemor - pennenzak - etui - circus koala

  Pennenzak - etui - circus koala - Eef Lillemor Merk: Eef Lillemor Deze Eef Lillemor pennenzak met lief circus koala design is een handig etui voor het bewaren van al je schoolspullen. De pennenzak is gemaakt uit PU gecoate rPet en binnen gevoerd met polyester nylon. He..
  Pennenzak - etui - circus k...
  €14,50€10,00 incl btw
 • promo
  Eef Lillemor - pennenzak - etui - circus panda

  Eef Lillemor - pennenzak - etui - circus panda

  Pennenzak - etui - circus panda - Eef Lillemor Merk: Eef Lillemor Deze Eef Lillemor pennenzak met lief circus panda design is een handig etui voor het bewaren van al je schoolspullen. De pennenzak is gemaakt uit PU gecoate rPet en binnen gevoerd met polyester nylon. He..
  Pennenzak - etui - circus p...
  €14,50€10,00 incl btw
 • Lunchbox - brooddoos - Mrs Panda - Suzy Ultman - roze - Petit Monkey

  Lunchbox - brooddoos - Mrs Panda - Suzy Ultman - roze - Petit Monkey

  Petit Monkey - Suzy Ultman - Mrs Panda - brooddoos - lunchbox - roze Merk: Petit Monkey Een prachtige lunchbox en de ideale brooddoos voor kids en zelfs mama. Mrs Panda haar lieve snoet prijkt op het deksel van deze lunchbox geïllustreerd door Suzy Ultman. De broo..
  Petit Monkey - Suzy Ul...
  €6,95 incl btw
 • promo
  Nobodinoz etui Napoli zigzag blauw

  Nobodinoz etui Napoli zigzag blauw

  Etui Napoli zigzag blauw - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige zigzag blauw print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zelfs om j..
  Etui Napoli zigzag blauw - ...
  €12,95€10,00 incl btw
 • promo
  Pennenzak - Adelaar - Caramel et Cie

  Pennenzak - Adelaar - Caramel et Cie

  Caramel et Cie - pennenzak - Adelaar Merk: Caramel et Cie Deze ruime pennenzak met Adelaar design design van het Franse merk Caramel et Cie, is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met is 22 l x 6.5 d x 7 h cm, gemaakt van polyeste..
  Caramel et Cie - pennenzak - Ade...
  €18,50€12,95 incl btw
 • Pennenzak - Bliksem blauw - Caramel et Cie

  Pennenzak - Bliksem blauw - Caramel et Cie

  Pennenzak - Bliksem blauw - Caramel et Cie Pennenzak Bliksem blauw, is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met is 22 l x 6.5 d x 7 h cm, gemaakt van polyester met waterdichte voering en 2 compartimenten met ritssluiting. De ideale pennenzak om je pennen, potloden, m..
  Pennenzak - Bliksem blauw - Cara...
  €18,50 incl btw
 • Pennenzak - Cars - Caramel et Cie

  Pennenzak - Cars - Caramel et Cie

  Pennenzak - Cars - Caramel et Cie Pennenzak Cars, is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met is 22 l x 6.5 d x 7 h cm, gemaakt van polyester met waterdichte voering en 2 compartimenten met ritssluiting. De ideale pennenzak om je pennen, potloden, meetlat en andere k..
  Pennenzak - Cars - Caramel et Ci...
  €18,50 incl btw

Schoolgerief online kopen

Al dat leuke schoolgerief om online kopen. Super handig! Je kan rustig en samen met je kind de juiste keuze maken in ons ruime aanbod schoolgerief. Het voordeel van je schoolgerief online te kopen is dat je niet langer overal in de drukke winkels moet rondlopen, in die lange wachtrijen aan de kassa hoeft te staan en geen problemen hebt met een parkeerplaats te vinden. Waar wacht je nog op? Schoolgerief kopen doe je toch gewoon online, bij Little Thingz!

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: