Opbergdozen en speelkoffers

Little Thingz biedt de leukste opbergdozen aan. Koop een handige opbergdoos, speelmat, opbergmand of speelgoedkist voor de kinderkamer in onze online webshop.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • A Little Lovely Company - koffertje - blauwe wolk

  A Little Lovely Company - koffertje - blauwe wolk

  Koffertje - blauwe wolk - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Dit leuke koffertje met blauwe wolk print van A Little Lovely Company is super leuk en handig. Het kinderkoffertje is multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer of reiskoffer om uit logeren te gaan of naar..
  Koffertje - blauwe wolk - A Litt...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - koffertje - eenhoorn

  A Little Lovely Company - koffertje - eenhoorn

  Koffertje - eenhoorn - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Dit mooie eenhoorn koffertje van A Little Lovely Company is super leuk en handig. Het kinderkoffertje is multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer of reiskoffer om uit logeren te gaan of naar de chrèc..
  Koffertje - eenhoorn - A Little ...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - koffertje - leeuw

  A Little Lovely Company - koffertje - leeuw

  Koffertje - leeuw - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Dit koffertje met stoere zwart wit leeuw print van A Little Lovely Company is super leuk en handig. Het kinderkoffertje is multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer of reiskoffer om uit logeren te gaan of naar de ch..
  Koffertje - leeuw - A Little Lov...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - koffertje - olifant

  A Little Lovely Company - koffertje - olifant

  Koffertje - olifant - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Leuk koffertje met lieve olifant print van A Little Lovely Company. Dit kinderkoffertje is handig en multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer of reiskoffer om uit logeren te gaan of naar de chrèche te..
  Koffertje - olifant - A Little L...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - koffertje - roze wolk

  A Little Lovely Company - koffertje - roze wolk

  Koffertje - roze wolk - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Dit A Little Lovely Company koffertje met roze wolk print is super leuk en handig. Het kinderkoffertje is multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer of reiskoffer om uit logeren te gaan of naar de chrè..
  Koffertje - roze wolk - A Little...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - koffertje - spookje

  A Little Lovely Company - koffertje - spookje

  Koffertje - spookje - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Dit koffertje met lief spookje van A Little Lovely Company is super leuk en handig. Het kinderkoffertje is multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer of reiskoffer om uit logeren te gaan of naar de chrè..
  Koffertje - spookje - A Little L...
  €14,95 incl btw
 • Childwood - mand pom poms

  Childwood - mand pom poms

  Mand pom poms - Childwood Merk: Childwood Een praktische en mooie mand met kleurige pom poms van Childwood. Deze mand past perfect op een legplank in je kast en is ideaal voor het opbergen van alle spullen in je interieur en de kinderkamer. De mand gemaakt van gevlochten stro met nylon vo..
  Mand pom poms - Childwood Mer...
  €39,50 incl btw
 • Childwood - ronde mand pom poms

  Childwood - ronde mand pom poms

  Ronde mand pom poms - Childwood Merk: Childwood Deze mooie ronde mand met kleurige pom poms van Childwood mag zeker niet ontbreken in je interieur en de kinderkamer. De mand gemaakt van gevlochten stro met nylon voering en afgewerkt met vrolijke pom poms is een echte eye catcher. Bovendie..
  Ronde mand pom poms - Childwood ...
  €49,50 incl btw
 • Done by Deer opbergmanden set van 3

  Done by Deer opbergmanden set van 3

  Opbergmanden set van 3 - Done by Deer Merk: Done by Deer Deze Done by Deer opbergmanden set van 3 in verschillende formaten, is super handig voor het opbergen van alle knuffels en rondslingerende speelgoed. Daarnaast zijn deze opbergmanden ook handig in de babykamer voor het opbergen..
  Opbergmanden set van 3 - Done by...
  €33,95 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Colours of the wind

  Elodie Details - opbergmand Colours of the wind

  Opbergmand Colours of the wind - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze praktische en mooie opbergmand Colours of the wind van Elodie Details mag zeker niet ontbreken in je interieur of de kinderkamer. Met deze handige ruime opbergmand breng je orde in huis. De opbergmand is mooi en pra..
  Opbergmand Colours of the wind -...
  €49,90 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Graphic Grace

  Elodie Details - opbergmand Graphic Devotion

  Opbergmand Graphic Devotion - Elodie Details Merk: Elodie Details Stijlvolle Elodie Details opbergmand in een prachtig zacht black and white Graphic Devotion design. Deze ruime, praktische opbergmand mag zeker niet ontbreken in je interieur of de kinderkamer. Met deze handige ruime opberg..
  Opbergmand Graphic Devotion - El...
  €49,90 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Graphic Grace

  Elodie Details - opbergmand Graphic Grace

  Opbergmand Graphic Grace - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze Elodie Details opbergmand in knap black and white Graphic Grace design mag zeker niet ontbreken in je interieur of de kinderkamer. Met deze handige ruime opbergmand breng je orde in huis. De opbergmand is mooi en praktisc..
  Opbergmand Graphic Grace - Elodi...
  €49,90 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Marble Grey

  Elodie Details - opbergmand Marble Grey

  Opbergmand Marble Grey - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze prachtige Elodie Details opbergmand in Marble Grey mag zeker niet ontbreken in je interieur of de kinderkamer. Met deze handige ruime opbergmand breng je orde in huis. De opbergmand is mooi en praktisch. Berg alle speelgoed..
  Opbergmand Marble Grey - Elodie ...
  €49,90 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Moon Balloon Circus

  Elodie Details - opbergmand Moon Balloon Circus

  Opbergmand Moon Balloon Circus - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze Elodie Details opbergmand met leuke Moon Balloon Circus print mag zeker niet ontbreken in je interieur of de kinderkamer. Met deze handige ruime opbergmand breng je orde in huis. De opbergmand is mooi en praktisch. ..
  Opbergmand Moon Balloon Circus -...
  €49,90 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Powder Pink

  Elodie Details - opbergmand Powder Pink

  Opbergmand Powder Pink - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze wondermooie zacht roze Elodie Details opbergmand Powder Pink mag zeker niet ontbreken in je interieur of de kinderkamer. Met deze handige ruime opbergmand breng je orde in huis. De opbergmand is mooi en praktisch. Berg alle..
  Opbergmand Powder Pink - Elodie ...
  €49,90 incl btw
 • Elodie Details - opbergmand Pretty Petrol

  Elodie Details - opbergmand Pretty Petrol

  Opbergmand Pretty Petrol - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze Elodie Details opbergmand Pretty Petrol is een must have voor ieder interieur en de kinderkamer. Met deze handige ruime opbergmand breng je orde in huis. De opbergmand is mooi en praktisch. Berg alle speelgoed, dekens en ..
  Opbergmand Pretty Petrol - Elodi...
  €49,90 incl btw
 • Funky wasmand Hert

  Funky wasmand hert - 3 Sprouts

  Wasmand hert Merk: 3 sprouts De 3 Sprouts wasmand is de perfecte oplossing voor die vele, vele wasjes die je draait in een gezin. De twee grote handvatten kunnen in elkaar worden gevouwen en zo creëer je heel eenvoudig de cirkelvormige opening die heel stijlvol alle vuile was uit het zich..
  Wasmand hert Merk: 3 sprouts ...
  €29,95 incl btw
 • Koffertje met naam - Fuchsia

  Koffertje met naam - Fuchsia 25 cm

  Een fuchsia koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit fuchsia kartonnen koffertje, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte geschenk of om speelgoe..
  Een fuchsia koffertje met naam i...
  €19,00 incl btw
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koffertje met naam - Fuchsia 30 cm

  Koffertje met naam - Fuchsia 30 cm

  Een fuchsia koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje van 30 cm kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit fuchsia kartonnen koffertje van 30 cm, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte ges..
  Een fuchsia koffertje met naam i...
  €21,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Fuchsia 35 cm

  Koffertje met naam - Fuchsia 35 cm

  Een fuchsia koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje van 35 cm kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit fuchsia kartonnen koffertje 35 cm, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte geschen..
  Een fuchsia koffertje met naam i...
  €24,50 incl btw
 • kinder Koffertje met naam - Grijs

  Koffertje met naam - Grijs 25 cm

  Een grijs kinderkoffertje met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde koffertje is perfect als geschenk voor een geboorte of als verjaardagscadeau. Dit grijze kartonnen koffertje met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een kraamcadeau. De kartonnen kinderkoffertjes met naam zijn met..
  Een grijs kinderkoffertje met na...
  €19,00 incl btw
 • Koffertje met naam - zilver 30 cm

  Koffertje met naam - grijs 30 cm

  Een grijs kinderkoffertje van 30 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde koffertje is perfect als geschenk voor een geboorte of als verjaardagscadeau. Dit grijs kartonnen koffertje van 30 cm met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een kraamcadeau. De kartonnen kinderkoffertje..
  Een grijs kinderkoffertje van 30...
  €21,50 incl btw
 • Koffertje met naam - zilver 35 cm

  Koffertje met naam - grijs 35 cm

  Een grijs kinderkoffertje van 35 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde koffertje is perfect als geschenk voor een geboorte of als verjaardagscadeau. Dit grijs kartonnen koffertje van 35 cm met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een kraamcadeau. De kartonnen kinderkoff..
  Een grijs kinderkoffertje van 35...
  €24,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Pastel blauw

  Koffertje met naam - Pastel blauw 25 cm

  Een koffertje met naam is altijd leuk om cadeau te geven. De gepersonaliseerde kinderkoffertjes zijn te verkrijgen in meerdere kleuren met naam en/of tekening. Dit pastel blauwe kartonnen koffertje, gepersonaliseerd met naam kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een kraamcadeau o..
  Een koffertje met naam is altijd...
  €19,00 incl btw

Opbergdozen of een goede opbergmand, speelmat of speelgoedkist heb je nooit te kort in de kinderkamer. Maak van opruimen een plezier met een mooi gedecoreerde opbergdoos of opbergmand voor de kinderkamer. Geen rommel meer of rondslingerend speelgoed dankzij een praktische speelmat, speelgoedkist of opbergkoffer. Bij Little Thingz vind je een ruim aanbod online aan opbergkisten, opbergdozen en speelkoffers voor de kinderkamer!