Knutselen en tekenen

Met een knutselset van Little Thingz kan je urenlang knutselen met jouw kinderen. In ons assortiment vind je de leukste knutseldoos voor jongens én meisjes.

Wat is er nu leuker dan knutselen met kinderen? Knutselen is zowel voor jongens als voor meisjes creatief bezig zijn en ontdekken. Dankzij knutselen kunnen kinderen zich uiten en hun verbeelding laten spreken. Daarom is een leuke knutseldoos of een uitgebreide knutselset voor jongens en meisjes altijd een echte aanrader om cadeau te geven of in huis te hebben. Ontdek het ruime online aanbod knutselen voor kinderen op de handige webshop van Little Thingz.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Djeco - kraskaarten - dinosaurus Merk: Djeco Stoere dinosaurus kraskaarten van Djeco. Deze knutselset bestaat uit 4 verschillende kraskaarten in een formaat van 15 x 21 cm en een houten kraspen. Kras je de donkergrijze laag van de kraskaarten weg dan verschijnen er stoere dinosaurus prent..
  Djeco - kraskaarten - dinosaurus...
  €8,50 incl btw
 • Djeco - decalcomanie - krasplaatjes - Elodie

  Djeco - decalcomanie - krasplaatjes - Elodie

  Decalcomanie - krasplaatjes - Elodie - Djeco Merk: Djeco Djeco decalcomanie Elodie zijn 120 prachtige krasplaatjes. Met decalcomanie ga je met een potlood over de krasplaatjes krassen om de prachtige afbeeldingen op papier over te brengen. Decalcomanie zijn dan ook leuke krasplaatjes om e..
  Decalcomanie - krasplaatjes - El...
  €3,50 incl btw
 • Djeco - decalcomanie - krasplaatjes - Tinou

  Djeco - decalcomanie - krasplaatjes - Tinou

  Decalcomanie - krasplaatjes - Tinou - Djeco Merk: Djeco Djeco decalcomanie Tinou zijn 120 prachtige krasplaatjes. Met decalcomanie ga je met een potlood over de krasplaatjes krassen om de prachtige afbeeldingen op papier over te brengen. Decalcomanie zijn dan ook leuke krasplaatjes om een..
  Decalcomanie - krasplaatjes - Ti...
  €3,50 incl btw
 • Djeco - fluo gelpennen - set van 6

  Djeco - fluo gelpennen - set van 6

  Fluo gelpennen - set van 6 - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco fluo gelpennen, zijn een setje bestaande uit 6 neon gelpennen. De gelpennen zijn ideaal voor het versieren van je briefjes en tekeningen. De set van 6 gelpennen bestaat uit de kleuren geel, oranje, roze, paars, blauw en groen. Supe..
  Fluo gelpennen - set van 6 - Dje...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - gekleurd zand en glitter - bloemengeuren 7-13 jr

  Djeco - gekleurd zand en glitter - bloemengeuren 7-13 jr

  Gekleurd zand en glitter - bloemengeuren - Djeco 7-13 jr Merk: Djeco Met Djeco gekleurd zand en glitter bloemengeuren maak je de meest betoverende glitterschilderijtjes van mooie dames in een prachtige bloemenwereld. Deze betoverende knutselset van het merk Djeco is een superleuk creatief..
  Gekleurd zand en glitter - bloem...
  €14,50 incl btw
 • Djeco - gekleurd zand en glitter - Totemdieren 8-14 jr

  Djeco - gekleurd zand en glitter - Totemdieren 8-14 jr

  Gekleurd zand en glitter - Totemdieren - Djeco 8-14 jr Merk: Djeco Met Djeco Totemdieren gekleurd zand en glitter maak je de meest betoverende glitterschilderijtjes van prachtige totemdieren. Deze betoverende knutselset van het merk Djeco is een superleuk creatief werkje voor kinderen. Ge..
  Gekleurd zand en glitter - Totem...
  €18,95 incl btw
 • Djeco - gekleurd zand en glitter - Tropico 8-14 jr

  Djeco - gekleurd zand en glitter - Tropico 8-14 jr

  Gekleurd zand en glitter - Tropico - Djeco 8-14 jr Merk: Djeco Met Djeco Tropico gekleurd zand en glitter maak je de meest betoverende glitterschilderijtjes van wilde dieren in de weelderige natuur. Deze betoverende knutselset van het merk Djeco is een superleuk creatief werkje voor kinde..
  Gekleurd zand en glitter - Tropi...
  €16,95 incl btw
 • Djeco - gekleurd zand en glitter - zeemeerminnen 7-13 jr

  Djeco - gekleurd zand en glitter - zeemeerminnen 7-13 jr

  Gekleurd zand en glitter - zeemeerminnen - Djeco 7-13 jr Merk: Djeco Met Djeco gekleurd zand en glitter zeemeerminnen maak je de meest betoverende glitterschilderijtjes van lieve zeemeerminnen in een prachtige onderwaterwereld. Deze betoverende knutselset van het merk Djeco is een superle..
  Gekleurd zand en glitter - zeeme...
  €14,50 incl btw
 • Djeco - glitter gelpennen - set van 6

  Djeco - glitter gelpennen - set van 6

  Glitter gelpennen - set van 6 - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco glitter gelpennen, zijn een setje bestaande uit 6 glitter gelpennen. De gelpennen zijn ideaal voor het versieren van je briefjes en tekeningen. De set van 6 gelpennen bestaat uit de kleuren groen, blauw, paars, roze, geel e..
  Glitter gelpennen - set van 6 - ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - gom Aiko

  Djeco - gom Aiko

  Gom Aiko - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco gom Aiko is een zachte witte gum met leuke opdruk, een design van Aiko Fukawa uit de stationary lijn Lovely Paper van Djeco. Met deze gom verbeter je snel en eenvoudig kleine foutjes. Kenmerken van deze Djeco - gom Aiko: Afmetingen: 6 x 4 x..
  Gom Aiko - Djeco Merk: D...
  €1,95 incl btw
 • Djeco - gom Elodie

  Djeco - gom Elodie

  Gom Elodie - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco gom Elodie is een zachte witte gum met leuke opdruk, een design van Elodie Nouhen uit de stationary lijn Lovely Paper van Djeco. Met deze gom verbeter je snel en eenvoudig kleine foutjes. Kenmerken van deze Djeco - gom Elodie: Afmetingen:..
  Gom Elodie - Djeco Merk: ...
  €1,95 incl btw
 • Djeco - gom Lucille

  Djeco - gom Lucille

  Gom Lucille - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco gom Lucille is een zachte witte gum met leuke opdruk, een design van Lucille Michieli uit de stationary lijn Lovely Paper van Djeco. Met deze gom verbeter je snel en eenvoudig kleine foutjes. Kenmerken van deze Djeco - gom Lucille: Afmet..
  Gom Lucille - Djeco Merk:&nbs...
  €1,95 incl btw
 • Djeco - kleuren op nummer - In de tuin +7jr

  Djeco - kleuren op nummer - In de tuin +7jr

  Kleuren op nummer - In de tuin - Djeco +7jr Merk: Djeco Djeco kleuren op nummer in het thema in de tuin is een prachtige knutseldoos met 4 voorgedrukte kleurplaten, 6 viltstiften en een glitterpen. Kleuren op nummer is ideaal voor beginnende kunstenaars. Zo heeft iedere kleurplaat genumme..
  Kleuren op nummer - In de tuin -...
  €18,00 incl btw
 • Djeco - kleuren op nummer - Onder de zee +7jr

  Djeco - kleuren op nummer - Onder de zee +7jr

  Kleuren op nummer - Onder de zee - Djeco +7jr Merk: Djeco Djeco kleuren op nummer in het thema onder de zee is een prachtige knutseldoos met 4 voorgedrukte kleurplaten, 5 stiften met dubbele punt en een flesje parelmoerverf. Kleuren op nummer is ideaal voor beginnende kunstenaars. Zo heef..
  Kleuren op nummer - Onder de zee...
  €18,00 incl btw
 • Djeco - kleurplaten - krasmotieven - De vriendjes van Magali 3-6jr

  Djeco - kleurplaten - krasmotieven - De vriendjes van Magali 3-6jr

  Kleurplaten - krasmotieven - De vriendjes van Magali - Djeco 3-6jr Merk: Djeco Maak met deze Djeco kleurplaten en krasmotieven, De vriendjes van Magali de mooiste dieren kunstwerkjes. Deze knutseldoos komt met verschillende motiefsjablonen, prachtige kleurplaten en dubbele wascokrijtjes. ..
  Kleurplaten - krasmotieven - De ...
  €14,95 incl btw
 • Djeco - kleurplaten fluweel - baby vogels +18M

  Djeco - kleurplaten fluweel - baby vogels +18M

  Kleurplaten fluweel - baby vogels - Djeco +18M Merk: Djeco Met deze Djeco kleurplaten met fluweel, baby vogels is leren kleuren kinderspel. De kleurplaten zijn gedeeltelijk bedekt met fluweel. Kleur de witte plekken in met felle kleuren en bewonder het prachtige contrasterende resultaat. ..
  Kleurplaten fluweel - baby vogel...
  €6,49 incl btw
 • Djeco - kleurplaten met vingerverf - wilde dieren +3 jr

  Djeco - kleurplaten met vingerverf - wilde dieren +3 jr

  Kleurplaten met vingerverf - wilde dieren - Djeco +3 jr Merk: Djeco Djeco kleurplaten met vingerverf wilde dieren is een super leuke knutseldoos voor de allerkleinsten. Kinderen knutselen de leukste dieren op de kleurplaten met de vingerverf. De knutseldoos bevat 4 kleurplaten met 8 afbee..
  Kleurplaten met vingerverf - wil...
  €20,50 incl btw
 • Djeco - knutseldoos - kleurplaten - motiefkunst + 7jr

  Djeco - knutseldoos - kleurplaten - motiefkunst + 7jr

  Knutseldoos - kleurplaten - motiefkunst - Djeco + 7jr Merk: Djeco Leuke Djeco knutseldoos met 4 mooie kleurplaten voor het maken van prachtige motiefkunst. Deze knutseldoos bevat naast de mooie kleurplaten met verschillende afbeeldingen van een zeepaardje, schildpad, papegaaiduiker en oli..
  Knutseldoos - kleurplaten - moti...
  €13,95 incl btw
 • Djeco - knutseldoos voor de kleintjes - So Pop +3jr

  Djeco - knutseldoos voor de kleintjes - So Pop +3jr

  Knutseldoos voor de kleintjes - So Pop - Djeco +3jr Merk: Djeco Djeco knutseldoos So Pop is de ideale knutselset voor de kleintjes om te ontdekken hoe leuk knutselen wel kan zijn. Deze knutseldoos bevat 4 prachtige afbeeldingen om af werken met allerlei leuk knutselmateriaal, helemaal naa..
  Knutseldoos voor de kleintjes - ...
  €14,95 incl btw
 • Djeco - knutselen - decoratie - dierenkoppen - kleine trofeeën 3-6 jr

  Djeco - knutselen - decoratie - dierenkoppen - kleine trofeeën 3-6 jr

  Knutselen - decoratie - dierenkoppen - kleine trofeeën - Djeco 3-6 jr Merk: Djeco Maak met deze set Djeco knutselen decoratie dierenkoppen de creatiefste kleine trofeeën voor de kinderkamer. Kinderen knutselen de meest originele trofeeën dierenkoppen in elkaar. Deze knutsel..
  Knutselen - decoratie - dierenko...
  €8,90 incl btw
 • Djeco - knutselen - dinosaurussen 6-11 jr

  Djeco - knutselen - dinosaurussen 6-11 jr

  Knutselen - dinosaurussen - Djeco 6-11 jr Merk: Djeco Met Djeco is het knutselen van dinosaurussen super leuk! Maak met dit knutselpakket je eigen coole bewegende dino's! Het knutselpakket bevat 6 verschillende dinosaurussen die je eerst gaat inkleuren, met splitpennen in elkaar gaat ..
  Knutselen - dinosaurussen - Djec...
  €7,25 incl btw
 • Djeco - knutselen - trekpoppen - feeën 6-11 jr

  Djeco - knutselen - trekpoppen - feeën 6-11 jr

  Knutselen - trekpoppen - feeën - Djeco 6-11 jr Merk: Djeco Met Djeco is het knutselen van trekpoppen in de vorm van de mooiste feeën super leuk! Maak met dit knutselpakket je eigen bewegende trekpop feeën! Het knutselpakket bevat 6 verschillende feeën die je eerst gaat..
  Knutselen - trekpoppen - fee&eum...
  €7,25 incl btw
 • Djeco - knutselen met papier - Reuzendraak 9-15 jr

  Djeco - knutselen met papier - Reuzendraak 9-15 jr

  Knutselen met papier - Reuzendraak - Djeco 9-15 jr Merk: Djeco Maak met Djeco knutselen met papier deze prachtige 3D reuzendraak van wel 60 cm. Het knutselpakket is met een heel eenvoudig systeem zonder lijm of schaar in elkaar te zetten. Klaar met knutselen? Hang deze reuzendraak met de ..
  Knutselen met papier - Reuzendra...
  €6,49 incl btw
 • Djeco - knutselmateriaal - Mijn cadeaudecoraties 7-13jr

  Djeco - knutselmateriaal - Mijn cadeaudecoraties 7-13jr

  Knutselmateriaal - Mijn cadeaudecoraties - Djeco 7-13jr Merk: Djeco Met Djeco knutselmateriaal Mijn cadeaudecoracties maak je de leukste cadeautjes om te geven. Het knutselmateriaal bestaat uit verschillende prachtige stickers, mooie kartonnen figuren, gekleurd touw, leuke stempels en een..
  Knutselmateriaal - Mijn cadeaude...
  €14,50 incl btw

Knutselen voor meisjes

Knutselen is een hobby die de meeste meisje dolgraag doen. Ze kunnen er uren mee bezig zijn. Bij Little Thingz vind je steeds een prachtige knutseldoos, speciaal gericht op knutselen voor meisjes. Zo knutselen meisjes lekker fijn hun eigen prinses, ballerina of fee pop of maken ze de prachtigste schilderijen met gekleurd of glitter zand en ontwerpen ze de mooiste juwelen. Creatief knutselen houdt meisjes uren zoet.

Knutselen voor jongens

Natuurlijk knutselen jongens ook graag. Knutselen met jongens mag dan ook best wat stoerder zijn. Little Thingz voorziet daarom een stoere knutseldoos om zelf een robot of een waterraket te bouwen. Maar knutselen is zelfs al weggelegd voor de kleinere jongens, leuke origami dieren vouwen en grappige dieren maken. Knutselen met jongens wordt super plezierig met een prachtige knutseldoos van Little Thingz.

Knutselen voor kinderen

Knutselen is een fantastische hobby voor kinderen. Ze beleven er uren plezier aan. Dankzij knutselen leren kinderen hun fantasie te gebruiken om de mooiste dingen te maken. Om te knutselen met uw kinderen biedt Little Thingz een zeer divers assortiment aan. Naast een leuke knutseldoos of tekenset kan je bij ons eveneens wetenschappelijke spelletjes of schilderijtjes vinden. Little Thingz, dé online shop als je wilt knutselen met jouw kinderen.

In het uitgebreide online aanbod van Little Thingz is het dan ook een fluitje van een cent om de geschikte knutseldoos voor kinderen te kopen.

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: